Средно образование

Когато става въпрос за средно образование в чужбина и образователни програми, изборът на конкретно училище за средно образование до голяма степен зависи от чуждите езици, които детето владее свободно. Това на свой ред често предопределя вида образователна програма. Различните държави имат свои собствени образователни системи и квалификации. 

 

При нас можете да намерите подходящи училища за Вашето дете, където да получи средно образование в чужбинамеждународно средно образование и  международна диплома

 

В повечето пансионни училища от мрежата на агенция Скай Лайнс основен език на обучение е английският. Образователните програми на английски език са британските GCSE, IGCSE, A Level и AS Level, американската Advanced Placement, швейцарската Swiss Maturité. или международната програма International Baccalaureate.

 

Квалификацията International Baccalaureate може да се изучава и на испански и френски език в някои от нашите партниращи пансионни училища в Швейцария.

 

Във Франция и Швейцария се предлагат алтернативни системи за обучение на френски или немски език по програмите French Baccalauréat и German Abitur.

 

Повечето училища, с които Скай Лайнс партнира, предлагат образователни квалификации, които са международно признати и се приемат от държавните и частните университети по света.