Семейно
интервю

Тази важна стъпка ще помогне да обменим информация за Вашите бъдещи планове, какъв тип учебно заведение търсите и каква програма би била най-полезна за развитието на Вашето дете.

Консултация учебни заведения

Подробна среща с предложение за няколко вариантa за бъдещото обучение на ученика, ние имаме повече от 15 години опит с училища в над 12 държави. Нашата цел е да намерим правилната програма и среда, където детето да може да разгърне потенциала си.

Организиране на посещения

Практиката да се посещава бъдещото училище от родителите и детето е все по-разпространена. По-време на визитата, ученика се запознава с мястото и може да проведе входни тестове и интервю. Ние ще Ви помогнем с всеки етап от организирането на посещението.

Подготовка за кандидатстване

Нашите консултанти ще Ви запознаят с процеса на кандидатстване в учебното заведение което сте избрали, ще Ви помогнат да подготвите нужните документи и ще Ви подготвят за интервю или други тестове, които се изискват в повечето програми.

Подкрепа по време на обучението

Преди началото на програмата, ще направим подробен инструктаж и подготовка за заминаване, а по време на обучението ще бъдем винаги до Вас ако имате нужда да се свържете с училището.

Skylines България

Адрес: 1142 София
ул. “6-ти Септември” 44

Телефон: (02) 987 9958

e-mail: info@skylines-bg.com

Skype: skylinesbulgaria